Traditionele organisatie naar een agile bedrijf...

Herkent u zich ook in veranderingen en het gevoel te willen/moeten schakelen. Ervaart u drempels daarbij zoals koers, geen tijd en prioriteiten door werkdruk. Wellicht is dan deze opleiding voor ondernemers en directeuren in het MKB ook voor u interessant. 

U krijgt al direct praktische inzichten en handige gereedschappen mee, voor een maximaal resultaat:

  • Strategie; van klantgericht naar klantwaarde, vraagt om een veranderende organisatie.
  • Persoonlijke Effectiviteit; Hoe wordt ik een leider en ga ik voorop in de strijd. 
  • Gedrag & Communicatie; Hoe kan ik met communicatie het gedrag van anderen effectief beinvloeden.Met als uiteindelijk doel maximale inzet van uw medewerkers.
  • Verkoop Productiviteit Verbetering (VPP); Hoe manage ik mijn bedrijf op forecast, zodat u met meer zekerheid uw doelen zult realiseren. 
  • Leiderschap & Motivatie; 
  • Management & Organisatie; Hoe zorg ik voor een effectieve operatie, eigen verantwoordelijkheid. 

Een persoonlijke intake bij u op de zaak maakt onderdeel uit van het programma. Ik wil u echt leren kennen en ontmoet u daarom graag in uw eigen (werk)omgeving. ik kijk alvast uit naar een rondleiding. Uw beslist pas na de intake of u definitief deelneemt. Zodat u zich uitgebreid kunt laten infomeren.

Neem een moment voor Uzelf en vindt een klankbord met collega ondernemers en directeuren in het MKB. U wordt gefaciliteerd met visie en instrumenten voor een succes volle aanpak.

Lees ook de onderstaande blogs:

Een Agile bedrijf is op de toekomst voorbereid!

Klantenteams, de weg naar klantwaarde én resultaat!

 


Afdrukken   E-mailadres