Projectleiding met Scrum

 

Projecten hebben van oorsprong een tijdelijk karakter en samenstelling. Dit betekend inbreng van verschillende afdelingen, met uiteenlopende achtergronden en ook verschillende persoonlijkheden. Het succes van een project wordt zeker bepaald door de zogenaamde harde kant, plannen, budgetteren, organiseren (proces-kant). Het lineaire deel van een project, wat een beroep doet op onze Linker hersenhelft. Echter door de verschillende pluimage van mensen in een project wordt een succesvol project in deze tijd vooral een uitdaging  door de zachte kant: performance, communicatie, conflicthantering, teamvorming, leiderschapsstijlen.  Met andere woorden, de Rechter hersenhelft waar uw creatieve vermogen zit voor het bedenken van oplossingen, waar u het geheel kunt overzien.

SCRUM

Uit ervaring weet Acistprocessionals, dat ondernemers snel meetbare resultaten willen zien. Daarom passen wij op weg naar een agile organisatie de scrum-aanpak toe. Wat betekent dat wij werken met korte (2-4 weken) (tussen)stappen, die direct resultaat voor uw organisatie opleveren. U kunt er voor kiezen om na iedere stap (tijdelijk) met het project te stoppen.

Wij starten met onze APK, zodat u wel aan het begin direct inzicht heeft in het gehele traject, waarin duidelijk de tussenstappen benoemd zijn. En zoals gezegd iedere tussenstap levert u al direct resultaat op.


E-mailadres

belt u mij...

stuur een e-mail

Mail naar

Acistprocessionals

Acistprocessionals

Wim Boersma

Vlijmen

w.boersma@processional.nl

06 - 1412 9764

KvK: 17177980

Publish modules to the "offcanvas" position.