Ik stel mij graag even aan u voor, mijn naam is Wim Boersma. Hieronder leest u hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie.

Een nieuw ERP systeem is vaak de start voor een veranderende werkwijze. Dat is ook goed, ieder bedrijf is immers een lerende organisatie die onderhevig is aan veranderingen. Vaak kunnen organisaties, voor het helder krijgen van deze veranderingen wel wat externe hulp gebruiken.

Ik kies voor een verrassende aanpak, met gezond verstand en kritisch rondkijken, en meelopen in de organisatie zien we in een oogopslag de veranderingen die we willen aanpakken.  leest u gauw verder.

Het doorgronden van het (klant)proces, en indien nodig te verbeteren (processionaliseren noem ik dat) is altijd mijn vertrekpunt. Ik wil begrijpen waarom jullie zo werken, zoals jullie dat doen. Simpel, door gewoon op de werkvloer aanwezig te zijn, een scherpe blik, bevraag de mensen die er toe doen én vraag door. Ook het management, wat zijn hun ideeën waar het naar toe moet. We Kijken ook naar de bestaande informatie systemen. In een zeer korte tijd (vaak binnen een week) krijgen we zo een goed overzicht van uw klanten, de organisatie en uw medewerkers.

Mijn meerwaarde is mijn diversiteit aan ervaring. Gestart in de ICT (sales en management) heb ik mij verder ontwikkeld als trainer & verandermanager binnen uiteenlopende organisaties. Mijn studieachtergrond is bedrijfseconomie, processen boeien mij. Ik noem mij niet voor niets Processional. Ik ben ook een generalist, ik heb een verrassende kijk op organisaties, ik lees processen. Daarnaast heb ik volgens anderen een juiste organisatiesensitiviteit. Ik schakel gemakkelijk met uiteenlopende karakters en op verschillende niveaus. Ik krijg veel gedaan. Met MKB, (technische) groothandel en industrie heb ik een grote affiniteit.

Mijn rol als projectleider is vaak naast het beschrijven van het klantproces, de implementatie richting de leverancier regelen en dat de veranderingen ook geïmplementeerd en geborgd wordt binnen de organisatie.


U heeft nog geen ERP? Kijkt u dan eens naar Dynamics 365 Business Central van Microsoft. Alles in de Cloud en een volledige integratie met uw Office 365. Ik ondersteun u daarbij graag als consultant / projectleider.

Bel mij gerust op mijn mobiel, voor een oriënterend gesprek: Wim Boersma 06 - 14 12 9764.


Afdrukken   E-mailadres