Sinds 1998 in het vak...Operations Consultant/Projectleider & Management Trainer met ervaring in de maakindustrie & technische groothandel

Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan is dat “organiser-inspirator”; ik krijg veel gedaan bij management en medewerkers. Mijn werk kenmerkt zich door een gestructureerde, procesmatige aanpak, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Ik werk doel- en resultaatgericht. Pragmatische aanpak, concrete resultaten. 'ik los de zaken in het werk op'.

Opgeleid in de bedrijfseconomie, gestart in de ICT (1987) (sales & operations) heb ik mij verder ontwikkeld als trainer, projectleider & operations manager binnen uiteenlopende organisaties. Sinds 1998 als Management Trainer / Operations Consultant / projectleider ERP.

Mijn meerwaarde

Mijn meerwaarde is mijn diversiteit aan ervaring. Mijn studieachtergrond is bedrijfseconomie, processen boeien mij. Ik noem mij niet voor niets Processional, ik heb een verrassende kijk op organisaties, ik lees processen. Ik schakel gemakkelijk met uiteenlopende karakters en op verschillende niveaus. Ik krijg veel gedaan. Met MKB; (technische) groothandel en industrie heb ik een extra klik.


mijn aanpak

Ik kies voor een verrassende aanpak, met gezond verstand en scherpe blik, en meelopen in de organisatie zien we in een oogopslag de veranderingen die we willen aanpakken. Het doorgronden van het (klant)proces, en indien nodig te verbeteren (processionaliseren noem ik dat) is altijd mijn vertrekpunt. Ik wil begrijpen waarom jullie zo werken, zoals jullie dat doen. We Kijken ook naar de bestaande informatiesystemen. In een zeer korte tijd (vaak al binnen een week) krijgen we zo een goed overzicht van uw klanten, de organisatie, uw medewerkers en het ERP systeem.


Eigen baas…2002

In de periode tot 1998 had ik een scherp beeld opgebouwd over Mens & Organisatie. Bij Mercuri International (1998-2002), een internationale sales; consultancy & training organisatie leerde ik het vak. Beginnen bij Sales, vervolgens de organisatie en haar (klant)processen en uitkomen bij de ontwikkeling van de medewerkers. Sinds 2002 ben ik freelance Operations Consultant / Management Trainer / Projectleider. Het is steeds weer een unieke uitdaging die iedere keer weer maximale scherpte vraagt.

 
wim boersma, acistprocessionals, ERP consultant

Bel mij gerust op mijn mobiel, voor een oriënterend gesprek: Wim Boersma 06 - 14 12 9764.


Afdrukken   E-mailadres