Sinds 1998 in het vak...Operations Consultant/Projectleider & Management Trainer met ervaring in de maakindustrie & technische groothandel én kennis van Microsoft Dynamics in het bijzonder.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan is dat “organiser-inspirator”; ik krijg veel gedaan bij management en medewerkers. Mijn werk kenmerkt zich door een gestructureerde, procesmatige aanpak, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Ik werk doel- en resultaatgericht. Pragmatische aanpak, concrete resultaten. Ik durf te zeggen dat ik behept ben met, wat psygologen noemen, een creatief holistisch brein, 'ik los de zaken in het werk op'.

 

Vlijmen, augustus 2019...

Opgeleid in de bedrijfseconomie, gestart in de ICT (1987) (sales- en operations management) heb ik mij verder ontwikkeld als trainer, projectleider & operations manager binnen uiteenlopende organisaties. Eerst in Commerciële Functies, sinds 1998 als Management Trainer / Operations Consultant / projectleider ERP.

Mijn meerwaarde

Mijn meerwaarde is mijn diversiteit aan ervaring. Mijn studieachtergrond is bedrijfseconomie, processen boeien mij. Ik noem mij niet voor niets Processional. Ik ben ook een generalist, ik heb een verrassende kijk op organisaties, ik lees processen. Daarnaast heb ik volgens anderen een juiste organisatiesensitiviteit. Ik schakel gemakkelijk met uiteenlopende karakters en op verschillende niveaus. Ik krijg veel gedaan. Met MKB; (technische) groothandel en industrie heb ik een extra klik.

mijn aanpak

Ik kies voor een verrassende aanpak, met gezond verstand en kritisch rondkijken, en meelopen in de organisatie zien we in een oogopslag de veranderingen die we willen aanpakken. Het doorgronden van het (klant)proces, en indien nodig te verbeteren (processionaliseren noem ik dat) is altijd mijn vertrekpunt.
Ik wil begrijpen waarom jullie zo werken, zoals jullie dat doen. Simpel, door gewoon op de werkvloer aanwezig te zijn, een scherpe blik, bevraag de mensen én vraag door. We Kijken ook naar de bestaande informatiesystemen. In een zeer korte tijd (vaak al binnen een week) krijgen we zo een goed overzicht van uw klanten, de organisatie, uw medewerkers en het ERP systeem.

Eigen baas…2002

In de periode tot 1998 had ik een scherp beeld opgebouwd over Mens & Organisatie. Bij Mercuri International (1998-2002), een internationale sales; consultancy & training organisatie leerde ik het vak. Beginnen bij Sales, vervolgens de organisatie en haar (klant)processen en uitkomen bij de ontwikkeling van de medewerkers. Sinds 2002 ben ik freelance Operations Consultant / Management Trainer / Projectleider. Het is steeds weer een unieke uitdaging die iedere keer weer maximale scherpte vraagt.


U heeft nog geen ERP? Kijkt u dan eens naar Dynamics 365 Business Central van Microsoft. Alles in de Cloud en een volledige integratie met uw Office 365. Ik ondersteun u daarbij graag als Operational Consultant / Projectleider.

Bel mij gerust op mijn mobiel, voor een oriënterend gesprek: Wim Boersma 06 - 14 12 9764.


Afdrukken   E-mailadres